fbpx

Royal Smile Clinic – pentru ca suntem pasionați de design, suntem pasionați și de munca pe care o facem. Royal Smile Clinic este o clinică nou inființată în Oradea la standarde internationale alături de o echipă tânără de specialiști.

Igienă și siguranță.

Dorim ca in cadrul cabinetului nostru să vă simțiți confortabil și în siguranță, iar igiena orală să devină o prioritate în transformarea acesteia într-un obicei sănătos şi necesar.

Sanatatea pacientului este foarte importantă pentru noi, astfel asigurăm cele mai bune condiții pentru sterilizarea instrumentelor și a suprafețelor contaminate in urma consulațiilor sau tratamentelor stomatologice.

Aplicăm măsuri stricte în vederea efectuării tratamentelor stomatologice în condiţii de maximă igienă si siguranță.

Cea mai bună alegere pentru familia dumneavoastră!

Echipa de profesioniști promovează educaţia pentru deprinderea unei igiene orale esenţiale în dezvoltarea oricărui copil. Această deprindere sănătoasă va influenţa totodată şi obiceiurile sale ca viitor adult şi ulterior părinte. Vă aşteptăm pentru a beneficia de un plan de tratament pe termen mediu şi lung, monitorizare şi control periodic pentru prevenţia bolilor dentare. Apelaţi cu încredere la serviciile noastre şi veţi obţine zâmbetul dorit.

Programare Online