fbpx

Albirea Dentară

Rezultatul este rapid și sigur, asigură confort și sigurantă pacientului în timpul ședinșei. Cu sistemul de albire dentară profesională evitați purtarea gutierelor inconfortabile pentru albira dințiilor.

 

In urma unui consult stomatologic, stabilim dacă inainte de albirea dințiilor aveți nevoie și de obturații (plombe) sau de igienizarea danturii prin detartraj – periaj, acestea fiind manopere care se realizează inainte de orice albire dentară.

 

Înainte de albirea dinților  se face protejarea gingiilor cu un gel fotopolimerizabil care protejează atât buzele cat și mucoasele.

 

Durata finală a tratamentului de albire dentară este de 1 ora imparțită în mai multe ședințe a cate 15 minute. La finalul procedurii se pot obține dinți cu 2-3 nuanțe mai albi care iși mențin culoarea până la 2 ani, interval la care se recomandă repetarea albirii dentare in cabinetul stomatologic.

 

În cazul în care pacientul are obiceiuri care influențează culoarea dinților, cum ar fi fumatul sau consumul de alimente sau băuturi care afectează albul dinților (fructe de pădure, sucuri, cafea), sau dacă urmează tratament cu tetraciclină, efectul albirii dentare poate dura mai putin.

   

Tratamentul de albire nu este dureros, nu  se simte durere, fiind aplicat un anestezic local. Dupa albirea dentară 2-3 zile trebuie evitate alimentele foarte reci sau foarte calde.

 

 

  .